الگوی کفش چیست

الگوی کفش

الگوی کفش چیست

برش دادن الگوی کفش یک مهارت تخصصی به حساب می‌آید. اگرچه می‌توانید الگوهای خودتان را به صورت گام به گام برش دهید و این کار خیلی هم سخت نیست، اما سال‌ها طول می‌کشد تا به الگوسازی تسلط پیدا کنید. در اینجا قصد داریم به این موضوع بپردازیم که الگوی کفش چیست و از کدام روش‌ها برای طراحی و ساخت الگوی کفش استفاده می‌شود. با تیم وبلاگ نیازکو همراه باشید.

الگوی کفش عبارت است از شکل تمام قسمت‌های مورد نیاز برای ساخت و تولید کفش. الگوی کفش به صورت دو بعدی برش داده می‌شود، اما پس از مونتاژ قسمت‌های مختلف الگوی کفش، قسمت فوقانی کفش مقاومت و دوام لازم را باید پیدا کند تا برای تنظیم شکل سه بعدی آماده شود.

الگو به عبارت دیگر یعنی قالب به کار رفته برای تمام قسمت‌های مختلف یک کفش. برای ساختن یک کفش به تعداد زیادی از قطعات الگو برش داده شده از مواد مختلف نیاز خواهید داشت. حتی برای طراحی یک کفش ساده نیز ممکن است به بیش از ۳۰ قطعه الگو برش داده شده نیاز داشته باشید. برای بخش داخلی کفش نسبت به بخش خارجی به قطعات الگو بیشتری نیاز دارید تا تودوزی کفش را انجام دهید و قطعات تقویت‌کننده را بسازید. زمانی که کفش در خط مونتاژ قرار می‌گیرد، کارگران از الگوی دوخت برای ساختن بخش‌های فوقانی کفش استفاده می‌کنند.

الگوی کفش

زمانی که یک کفش جدید در دست تولید است، سازنده الگو یا برش‌دهنده الگو مدلی از قالب کفش درست می‌کند. این مدل در واقع نمای سه بعدی کفش می‌باشد که بر روی کاغذ نقش بسته است. پس از آنکه مدل را ساختیم، الگوی دو بعدی را می‌توان ترسیم کرد.

[su_note note_color=”#f1f1f1″ class=”rel”]پروسه تولید کفش چه مراحلی دارد[/su_note]

روش‌های طراحی و ساخت الگوی کفش

برای ساختن الگوی کفش اساسا از دو روش دستی یا رایانه‌ای استفاده می‌شود. در تکنیک اول، سازنده الگو مستقیما طرح را روی سطح رسم می‌کند. پس از اتمام طراحی، می‌توان کل قطعه را برداشت یا طرح را می‌توان به صورت مرحله به مرحله برش داد. روش درست و غلط برای طراحی و ساخت الگوی کفش وجود ندارد و این سازنده الگو است که ترجیح می‌دهد از کدام روش استفاده کند. امروزه نرم‌افزاری به نام CAD CAM وجود دارد که طراح می‌تواند برای ترسیم الگو در مدل رایانه‌ای قالب کفش از آن استفاده کند. این یک روش پیشرفته‌تر برای ساختن الگوی کفش است، اما هنوز هم الگوسازی به صورت دستی یک هنر به حساب می‌آید.

منبع: وب‌سایت اسنیکر فکتوری

[su_posts posts_per_page=”3″ tax_term=”179″ order=”desc” orderby=”rand” ignore_sticky_posts=”yes”]

نظر خود را بنویسید