پروسه تولید کفش چه مراحلی دارد

تولید کفش

پروسه تولید کفش چه مراحلی دارد

آیا برای شما هم این سؤال پیش آمده است که کفش‌ها در کارخانه ها چگونه ساخته می‌شوند؟ پروسه اصلی تولید کفش برای هر نوع کفشی از کفش‌های ورزشی گرفته تا کفش‌های پاشنه بلند زنانه یکسان است. کارخانه‌های کفش در سراسر جهان سه مرحله اصلی را برای تولید کفش دنبال می‌کنند. مراحل اصلی ساخت کفش عبارتند از:

  1. برش دادن
  2. دوخت
  3. مونتاژ نهایی

در این مقاله قصد داریم نگاهی به پروسه تولید کفش و مراحل فوق‌الذکر داشته باشیم. با تیم وبلاگ نیازکو همراه باشید.

مرحله برش دادن در تولید کفش

پروسه تولید کفش با برش دادن مواد شروع می‌شود. بخش‌های مختلف کفش به طور کلی توسط قالب‌های فولادی و به کمک پرس هیدرولیک برش داده می‌شود. برای برش دادن هر قسمت از کفش در اندازه مشخص به قالب مخصوص آن نیاز داریم. این قسمت‌های مختلف تشکیل‌دهنده کفش را الگوی کفش می‌نامند. برای تولید کفش در تعداد بالا قاعدتا به تعداد زیادی هم قالب نیاز است. قالب‌های مورد استفاده برای برش بر روی مواد چرمی یا پارچه‌ای قرار داده می‌شوند. سپس از دستگاه پرس برای ایجاد برش‌های مورد نیاز استفاده می‌شود.

پس از این مرحله، کارگران به دقت قطعات مختلف کفش را سازماندهی و روی هم انباشته می‌کنند. این قطعات بعدا وارد مرحله دوخت خواهند شد. این قطعات برای طبقه‌بندی نشانه‌گذاری می‌شوند. یا اینکه لوگوهای مشخصی توسط بخش چاپ به آن‌ها اضافه می‌شود. پس از آماده‌سازی قطعات مورد نیاز، آن‌ها در جعبه‌های مخصوصی قرار داده می‌شوند. کارگران کارخانه این جعبه‌ها را به بخش دوخت تحویل می‌دهند.

تولید کفش

مرحله دوخت در تولید کفش

پس از آماده‌سازی و سازماندهی، بخش دوخت کارخانه ادامه کار را به عهده می‌گیرد. در بخش دوخت عملیات به چند مرحله ساده تقسیم می‌شود. به هر یک از کارگران وظیفه مشخصی محول می‌شود. برای مثال، یکی از کارگران مسئول سرهم‌بندی قسمت رویه و جلویی کفش است. سپس کفش را به کارگر بعدی تحویل می‌دهد که برای مثال وظیفه الصاق کردن سوراخ‌های بند کفش را به عهده دارد. تخصیص دادن هر عملیات به یکی از کارگران یک مزیت مهم دارد. پرسنل کنترل کیفیت می‌توانند به سرعت وجود هر گونه مشکلی را ردیابی کنند.

تقسیم عملیات همچنین به کارگران اجازه می‌دهد که وظایف خود را با سرعت بالاتری انجام دهند. در بخش دوخت، مونتاژ قسمت‌های فوقانی و تودوزی آستر انجام می‌شود و همچنین فوم زبانه در جای خود قرار داده می‌شود. قسمت فوقانی کفش با قطعات تقویت‌شده سرهم‌بندی می‌شود و با حرارت دادن قالب به شکل مورد نظر درآورده می‌شود. محافظ انگشتان و ضربه‌گیر پاشنه آماده شده و وارد مرحله مونتاژ نهایی می‌شود.

تولید کفش

[su_note note_color=”#f1f1f1″ class=”rel”]چرم طبیعی و مصنوعی، روش‌های تشخیص[/su_note]

مرحله مونتاژ نهایی در تولید کفش

پس از کامل شدن مرحله دوم، قسمت فوقانی یا همان رویه کفش آماده است که به زیره متصل شود. قبل از اتصال زیره، رویه کفش باید محکم در جای خود قرار بگیرد تا زیره را بتوان به صورت دائمی به آن متصل کرد. این عملیات در واقع شکل نهایی کفش را ایجاد می‌کند. پای پلاستیکی، فلزی یا چوبی وارد رویه می‌شود. رویه کفش محکم کشش داده می‌شود، البته نه در حدی که به مواد کفش صدمه وارد شود، و به این ترتیب کفش شکل نهایی خود را به دست می‌آورد. وقتی رویه محکم در جای خود قرار گرفت، زیره را می‌توان به طور همیشگی به آن متصل کرد. در حین این فرآیند، کفش از داخل یک تونل حرارتی عبور داده می‌شود تا قبل از فرآیند اتصال نهایی، چسب خشک شود.

منبع: وب‌سایت اسنیکر فکتوری

[su_posts posts_per_page=”3″ tax_term=”179″ order=”desc” orderby=”rand” ignore_sticky_posts=”yes”]

نظر خود را بنویسید