مناسب‌ترین و نامناسب‌ترین کفش

مناسب‌ترین کفش و نامناسب‌ترین کفش

مناسب‌ترین و نامناسب‌ترین کفش

مناسب‌ترین و نامناسب‌ترین کفش موضوعی است که هرکسی باید در مورد آن اطلاعات کافی داشته باشد.برای داشتن اطلاعات کافی در مورد خرید کفش مناسب با تیم وبلاگ نیازکو همراه باشید.

کفش‌ها برای تکمیل تیپ ضروری هستند. به نظر می‌رسد اگر کفش نبود انسان راحت‌تر بود. این نظریه توسط دانیل لیبرمنف رئیس دپارتمان بیولوژی تکامل انسانی در دانشگاه هاروارد، و تیم پژوهشی‌اش بیان شد. طیق یافته‌های این پژوهش، از میان خصوصیات کفش، جذب شوک و نرمی زیره کفش در واقع باعث ضعیف شدن پا می‌شود. در عین حال زمینه را برای زخمی شدن پاها فراهم می‌کند. این پژوهش تاثیرات دویدن با کفش اسپرت و در نقطه مقابل، دویدن با پای برهنه را مورد تحقیق و بررسی قرار داد. نتیجه حاصله نشان داد که دویدن طولانی مدت با کفش می‌تواند صدماتی در پی داشته باشد. پوشیدن کفش پاشنه بلند علاوه بر احساس ناراحتی پا، می‌تواند ساختار ماهیچه‌های ساق پا را کاملا تغییر دهد. مشکلات مفصلی و درد عضلانی از دیگر عوارض پوشیدن کفش پاشنه بلند است.

کفش تخت

با پا به سن گذاشتن این خطرات نیز افزایش می‌یابد، بدین معنی که با گذر زمان پاها هرگز به پاشنه بلند عادت نخواهند کرد. هیلتون مز، متخصص امراض پا، پژوهشی را در این راستا انجام داد. طبق یافته‌های این پژوهش،کفش‌هایی که بسیار باریک هستند برای سلامتی پا مضر هستند. این کفش‌ها ناهنجاری‌های پا را به دنبال خواهند داشت.

با این اوصاف بهتر است چه کفشی بپوشیم؟

بر اساس فاکتورهایی نظیر سن، سلامتی و وزن، مناسب‌ترین و نامناسب‌ترین کفش از شخصی به شخص دیگر متفاوت است. پژوهشگران نیز با تکیه بر این فاکتورها در دسته بندی‌های مختلف قرار می‌گیرند. نظر بیشتر پژوهشگران این است که کفشی با استحکام بالاتر آنهایی هستند که بطور کامل اندازه پا هستند و به میزان مناسبی در قسمت زیره دارای مقاومت هستند. از نظر لیبرمن، گزینه نسبتا ایده‌آل کفش مینیمال است. حتی اگر کفش‌هایتان مینیمال است، برای اینکه خیالتان از بابت زخمی نشدن پاهایتان راحت شود، هر از گاهی کفشتان را عوض کنید. با این کار به ماهیچه‌های پاهایتان اجازه فعالیت خواهید داد و طبیعتا آسیب‌های شدید را تجربه نخواهید کرد.

لیبرمن در گفتگویی با مجله تیم دلایل خود را ابراز کرد. زمانی که با کفش راه می‌روید، به دلیل وجود جسم سخت در کف پا (کفش)، فشار بیشتری به عضلات پا وارد می‌شود. کسانی که کفش پاشنه تخت می‌پوشند، عضلات پایشان هیچ فعالیت فیزیکی ندارد و همین امر خطر جراحت و ابتلا به امراض پا مثل کف پای صاف را افزایش می‌دهد. با این حال کفش‌های اسپرت هنوز هم نسبت به پاشنه بلندها گزینه بهتری محسوب می‌شوند. چون جلوی برخی از مشکلات مربوط به سلامت پا را می‌گیرند.

منبع: وبسایت ایندیپندنت

 

نظر خود را بنویسید