نکات انتخاب کفش مناسب

نکات انتخاب کفش مناسب

نکات انتخاب کفش مناسب

برای خرید کفش مناسب ، باید چیزی فراتر از مقوله مُد را در ذهن داشته باشید. در انتخاب کفش مناسب باید کارکرد و توانایی آن کفش بر روی فرم نگه داشتن پا را در نظر بگیرید. برای دانستن نکات انتخاب کفش مناسب جهت خرید، در ادامه مطلب با راهکارهای انتخاب صحیح کفش که توسط تیم وبلاگ نیازکو گردآوری شده است، همراه باشید:

نکته های انتخاب کفش مناسب

  • الگوی پای خود را روی کاغذ بکشید و با خود ببرید. هر کفشی را که قصد دارید بخرید، روی آن قرار دهید. اگر کفش باریک تر یا کوتاه تر از الگوی شماست، گزینه مناسبی نمیتواند باشد.
  • برای خرید کفش، عصر هنگام اقدام کنید. زیرا پاها در طی روز به دلیل کار زیاد ورم میکنند و بزرگ تر میشوند.
  • موقع خرید کفش در فروشگاه، همان نوع جورابی را بپوشید که قرار است بعداً آنرا با همان کفش بپوشید.
  • از فروشنده بخواهید هر دو پایتان را اندازه بگیرد – و این کار را هربار که کفش جدید می خرید انجام دهید. زیرا پا با بالا رفتن سن تغییر می کند، اغلب اوقات بزرگتر و پهن تر می شود. اگر یک پا از پای دیگر بزرگتر است، برای آن پا سایز مناسب خودش را بخرید.
  • کفش مورد نظر را بپوشید و بایستید. روی پنجه کفش را به آرامی فشار دهید تا مطمئن شوید که حدود نیم اینچ بین بلند ترین انگشت پا و نوک کفش فاصله وجود دارد. این کار فضای خالی مورد نیاز پاها  برای فشرده شدن به سمت جلو هنگام راه رفتن را فراهم می آورد. انگشتانتان را تکان دهید تا مطمئن شوید فضای کافی وجود دارد.
  • با کفش ها کمی راه بروید تا آنها را تست کرده باشید. ببینید که آیا در قسمت برجسته کف پا که به انگشت متصل است، فضای کافی وجود دارد؟ آیا پاشنه ها راحت هستند؟ یا اینکه تحت فشار هستند و یا سر می خورند؟ هیچگاه اینطور توجیه و تفسیر نکنید که کفش باید با پوشیدن به مرور جا باز کند. کفشی پیدا کنید که از همان ابتدا اندازه باشد. انتخاب کفش مناسب
  • به سطح راحتی خودتان اعتماد کنید نه به سایز کفش یا توضیحات فروشنده. باید بدانید که اندازه کفش ها بسته به تولید کننده های مختلف تفاوت دارند. مهم نیست که یک کفش براساس ادعای تبلیغ چقدر راحت است؛ قضاوت واقعی با شماست.
  • به همان اندازه که به طول کفش توجه می کنید، به عرض و پهنای کفش هم دقت کنید. اگر قسمت برجسته کف پایتان که به انگشتان متصل است در کفشی فشرده می شود، سایز پهن تر آن را بخواهید.
    به این نکته توجه کنید: خرید کفشی که نیم سایز بزرگتر است – اما اصلا پهن تر نیست – لزوما مشکل را حل نمی کند.
  • دقت کنید که داخل کفش هر نوع تگ، دوخت یا درز و یا مواردی از این دست که ممکن است پای شما را اذیت کند، وجود نداشته باشد.
  • کفی های کفش را امتحان کنید. آیا به اندازه کافی محکم هستند که از پاهای شما در مقابل اشیاء نوک تیزمحافظت کنند؟ آیا لایه گذاری شده اند؟ وقتی در فروشگاه راه می روید توجه کنید که زیره های کفش چه حسی دارند و چقدر راحت هستند. همچنین سعی کنید علاوه بر سطوح نرم، روی سطوح سخت هم قدم بزنید تا ببینید کفشها روی هر دو سطح چطور هستند.

 

خرید کفش اسپورت ورزشی

نظرات (2)

سمیه

قرمزه شیکه ممنون

موتورسیکلت برقی

مطلب مفیدی بود برام

نظر خود را بنویسید