مهارت های کنترل کیفیت کفش (بخش دوم)

shoe quality inspections 2

مهارت های کنترل کیفیت کفش (بخش دوم)

در بخش اول مقاله با عنوان مهارت های کنترل کیفیت کفش (بخش اول) در رابطه با کیفیت های تولید کفش و تئوری های مربوطه مطالبی ذکر شد. در این بخش دستور العمل های بررسی عملی مهارت های کنترل کیفیت کفش به همراه عکس و نکات ضروری ارائه می شود. چه از لحاظ خرید کفش از سوی خریدار و چه از لحاظ تولید کفش از سوی تولیدکننده کفش، کیفیت کفش اصل مهمی است که با بازرسی کفش محک می‌خورد و به ارزش واقعی آن پی برده می شود. چگونه کیفیت تولید کفش را بررسی کنیم.

اولین مرحله از بررسی کیفیت کفش، بررسی بسته بندی و جعبه آن است. آیا کفش در جعبه ای متناسب با مدلش قرار دارد؟ آیا جعبه از لحاظ کیفیت ساخت و زیبایی بصری مناسب هدیه دادن است؟ شما باید جعبه را بررسی کنید تا مطمئن شوید که آسیب دیده یا کثیف نیست. آیا اندازه جعبه مناسب است؟ کفش را نباید داخل جعبه کوچک له کرد. بررسی کنید که اطلاعات روی برچسب جعبه با رنگ/مدل/سایز کفش مطابقت دارد. هنگ تگ را بررسی کنید تا مطمئن شوید که برای کفش خریداری شده است.

خرید کفش
کفش و هنگ تگ آویزان

بررسی و کنترل کیفیت کفش از لحاظ سایزبندی

  • آیا جفت کفش موجود در جعبه به صورت چپ و راست هستند؟
  • آیا کفش ها هم اندازه و هم رنگ هستند؟
  • اطلاعات برچسب موجود در زبانه کفش را بررسی کنید.

قرار گرفتن یک جفت کفش با سایزهای متفاوت در داخل یک جعبه اتفاقی است که ممکن است در کارخانه رخ دهد. کفش ها را در دست بگیرید، جفت کفش را از انتها در یک راستا کنار هم قرار دهید. آنها را از نظر تقارن بررسی کنید. آیا طول جفت کفش واقعاً باهم مطابقت دارد؟ شاید سایز درج شده روی کفش ها یکسان باشنذ، اما آیا سایز واقعی آنها نیز یکسان است؟

کنترل کیفیت کفش

 

بررسی و کنترل کیفیت کفش از لحاظ تقارن

حالا با گرفتن کفش از پایین، رویه ها را کنار هم بغلتانید. اکنون در حال بررسی تراز بخش های مختلف کفش هستید. از جلو شروع کنید، کفش ها را بچرخانید تا سرپنجه ها، زیر پنجه های کفش، رویه ها، تزئینات روی کفش و سوراخ های بند کفش ها هم تراز شوند. در حالی که رویه ها را کنار هم دارید، کیفیت دباغی و رنگ هر قسمت را با هم مقایسه کنید.

بعد، کفش ها را رو به بالا نگه دارید و به پاشنه ها نگاه کنید. اطمینان حاصل کنید که زیره کفش ها در یک راستا قرار گرفته اند. یک بازرس کفش بررسی می کند تا تأیید کند که رویه و زیره کفش ها در یک امتداد هستند و خارج از محور فرضی منحرف نمی شوند.

تولید کفش

 

بررسی و کنترل کیفیت کفش با بررسی ناحیه داخلی کفش

در بازرسی کامل کیفیت کفش هر دو طرف داخل و خارج کفش بررسی می شود. اکنون که ناحیه بیرونی را بررسی کردیم، وقت آن است که به داخل کفش نگاهی داشته باشیم، زیرا یک کفش عالی با عیوب داخلی قابل فروش نیست. داخل دهانه کفش را نگاه کنید، آیا آستر آن تمیز و بدون چروک است؟ دست خود را دور دهانه بکشید، هرگونه برآمدگی، توده یا چسب را حس کنید. برای کفش های چرمی، مراقب هر گونه میخ یا منگنه ثابت باشید. برای کفش های ورزشی، مطمئن شوید که کف پا مستقیم، هم سطح و به درستی روی کفی جا می شود. اگر کفی کفش خیلی کوچک باشد، ممکن است به اطراف سر بخورد، اگر خیلی بزرگ باشد، ممکن است کفی کفش چروک شود.

بازرسی کفش

در مرحله بعد، زبانه کفش را از نظر چروک و وجود توده اضافی بررسی کنید. دست خود را به سمت انتها بکشید تا رویه و پنجه کفش را از داخل چک کنید. اطراف پنجه کفش را به منظور وجود هرگونه چین و چروک ثابت بررسی کنید. هر نوع دوخت خشن را که باعث اذیت شدن پا در داخل کفش می شوند، جدی بگیرید.

در نهایت، بند کفش را به سرعت بررسی کنید. اگر خیلی بلند یا خیلی کوتاه باشد باید بند کفش را تنظیم کنید. در مورد بند کفش، خیلی بلند خیلی بهتر از خیلی کوتاه است.

مشکلات رایج کیفیت کفش

هنگامی که بازرسی کیفیت کفش را انجام می دهید، موارد و مشکلات رایجی وجود دارد که باید به دنبال آن باشید. شما می توانید این موارد را جزو لیست عیب های رایج کیفیت کفش بنامید. آیا کفش تمیز است؟ (به یاد داشته باشید در یک کارخانه کثیف می توان کفش های تمیز درست کرد و بالعکس.) آیا تطابق رنگ قطعات کفش باهم تناسب دارند (تشخیص این مورد در رابطه با چرم های جیر و طبیعی می تواند بسیار دشوار باشد)؟ کیفیت مواد چطور؟ آیا چرم جیر به کار رفته مودار است؟ آیا توانایی تشخیص و تمییز دباغی و برش خشن با ملایم را دارید؟ حتما فوم موجود در اطراف سوراخ های بند کفش را بررسی کنید، زیرا اگر از مواد با دوام نباشند، باعث ترک خوردن و در نهایت پارگی کفش می شوند.

سخن پایانی در مورد بازرسی کیفیت کفش

هنگام بازرسی، بسیار مهم است که بدانید آیا مشکلاتی که می بینید یک اشتباه «یکباره» و موردی هستند یا یک مشکل سیستماتیک که روی هر کفش تولید شده تاثیر می گذارد. بسیار مهم است که بدانید در داخل کارخانه، یک کارگر کل عملیات تولید را خودش انجام می دهد یا چند نفر کارگز مراحل مختلف تولید کفش را در همکاری با هم تکمیل می کنند. اگر گزینه اول صحیح باشد و همان کارگر روز بدی را سپری کند، ممکن است تعداد زیادی دوخت کج روی کفش مشاهده کنید!

مجموعه کفش های طبی مردانه

نظر خود را بنویسید