کفش طبی زنانه و نکات استفاده از آن!

کفش طبی زنانه

کفش طبی زنانه و نکات استفاده از آن!

کفش های طبی در سال‌های اخیر در فروشگاه های معتبر با فروش بالایی مواجه شده‌اند. این کفش‌ها به لحاظ استاندارد بودن اهمیت دارند و مردم نیز بخاطر علاقه به پوشیدن کالای استاندارد آن‌ها را خریداری می‌کنند. در این مقاله هم به کفش طبی زنانه و نکات استفاده از آن پرداخته‌ایم.

البته توجه داشته باشید هنگام خرید کفش راحتی، خانم هایی که مشکلاتی مانند صاف بودن کف پا، زانوی پرانتزی و نبود قسمتی از انگشت پا را دارند، بایستی با یک متخصص صحبت کنند و پس از معاینه، معلوم شود که چه نوع کفشی برای آن‌ها مناسب است. در بعضی موارد فرد حتی شاید مجبور به ساختن کفش مخصوص به خود شود.

چه کسانی باید از کفش های طبی استفاده کنند؟

•    خانم‌های باردار.
•    کسانی که مشکلاتی نظیر کمر دردهای شدید دارند و دچار دیسک کمر هستند.
•    خانم هایی که زانو درد های متعدد دارند.
•    افرادی که خار پاشنه پا دارند.
•    افرادی که مشکلاتی مانند زانوی پرانتزی دارند و یا پیوند زانو انجام داده‌اند.
•    آن‌هایی که بر اثر تصادف انگشت های پای خود را از دست داده‌اند.

ویژگی کفش طبی زنانه:

ویژگی‌های کفش طبی که در زیر بیان خواهد شد، مخصوص افراد معمولی است که مشکل خاصی ندارند و به دنبال یک کفش طبی استاندارد هستند:

(افرادی که مشکلات ذکر شده در ابتدای مقاله را دارند، حتماً باید با پزشک مشورت کنند. همچنین خانم هایی که باردار هستند، باید کفش های طبی بارداری استفاده کنند؛ زیرا در دوران بارداری تغییر اندازه در بدن رخ می‌دهد و اضافه وزن ایجاد می‌شود؛ این مشکل فشار بیشتری به پا وارد می‌نماید و وجود یک کفش طبی بارداری را ضروری می‌کند.)

پنجه کفش: پنجه از مهم‌ترین قسمت‌های کفش است. پنجه باریک باعث بروز مشکلاتی از جمله میخچه، انگشت چکشی و انحراف شست پا می‌شود. پنجه کفش باید به حدی فضای باز داشته باشد که انگشتان پا به راحتی از هم باز شوند و بتوانند کمی به سوی بالا و پایین نیز حرکت کنند. انگشتان در قسمت پنجه به هیچ عنوان نباید به یکدیگر بچسبند و روی یکدیگر قرار بگیرند.

کفی داخلی: قوس کفی داخلی باید دقیقا منطبق بر قوس طبیعی کف پا باشد. در صورت وجود کفی استاندارد و مطابق بر قوس پا، وزن بدن به طور یکنواخت بر تمام کف کفش توزیع شده و پا احساس آرامش می‌کند.

کفی بیرونی: درست مانند کفی درونی، کفی بیرونی نیز باید قوس داشته و منطبق بر قوس طبیعی کف پا باشد (در واقع وسط کفش پایین‌تر از دو انتهای پاشنه و پنجه قرار می‌گیرد)؛ در این صورت هنگام راه رفتن فشار طبیعی و یکنواختی به کل کف پا وارد شده و پا احساس ناراحتی نمی‌کند.

برای کفش، بهترین انتخاب، کفی قابل تعویض است. کفی قابل تعویض این امکان را به فرد می‌دهد که در صورت لزوم بتواند با تهیه یک کفی طبی مناسب، به درمان پا کمک کند. تعویض کفی حتی منجر به تنظیم فضای داخلی کفش نیز می‌شود. انواع کفی موجود در بازار به حفظ ساختار کف پای طبیعی کمک کرده و دردهای ناشی از مشکلات ارتوپدی را کاهش می‌دهند.

پشتی: منظور از پشتی کفش قسمتی است که دقیقا پشت پاشنه در آنجا قرار می‌گیرد. پشتی باید کاملا سفت و محکم بوده و به خوبی از ناحیه مچ تا پاشنه را حفاظت کند. کافیست با انگشت شست قسمت پشتی را فشار دهید؛ اگر فرو نرفت و محکم در جای خود ایستاد، استاندارد بودن آن کفش را نشان می‌دهد.

پاشنه: کفش بدون پاشنه درست همچون کفش پاشنه بلند می‌باشد و عوارض خود را دارد. مناسب‌ترین اندازه پاشنه بین ۱.۵ تا ۴ سانتی‌متر است.

در پایان جنس کفش طبی زنانه باید حتماً چرم طبیعی باشد تا هم گردش هوا به خوبی انجام شود و هم رویه کفش منعطف، نرم و راحت باشد. این مقاله توسط تیم تولید محتوای فروشگاه اینترنتی نیازکو تهیه و گردآوری شده است؛ امید داریم با ارائه نظرات ارزشمند خود ما را در ارائه مطالب کاربردی یاری نمایید.

کفش طبی راحتی زنانه دکترفام

نظر خود را بنویسید