کفش طبی و مزایای پوشیدن ان!
در مقاله “کفش طبی و مزایای پوشیدن ان!” که توسط تیم تولید محتوای فروشگاه اینترنتی نیازکو تهیه شده است، شما را با ویژگی های کفش طبی مردانه آشنا خواهیم نمود. آیا تا به حال به این فکر کردهاید که پاهایتان چقدر در فعالیتهای زندگی روزمره شما تاثیر دارند؟ پاها قلب دوم ما هستند و مراقبت از آنها میتواند تأثیر شگفتانگیزی بر سلامت کلی بدن داشته باشد. حالا تصور کنید که یک جفت کفش طبی میتواند این کار را برای شما انجام دهد!
کفش طبی چیست؟
کفش طبی نوعی کفش است که با طراحی خاص خود، برای سلامت پاها و بدن شما ساخته شده است. این کفشها دارای زیرههای ارگونومیک و مواد باکیفیتی هستند که به پاهای شما راحتی و حمایت لازم را میدهند.
تمام آقایانی که به نوعی مشکلاتی در پاهای خود دارند، چارهای جز پوشیدن کفش طبی مردانه ندارند. افرادی نیز هستند که هیچ ناراحتی و مشکلی در پاهای خود ندارند اما به خاطر اینکه در آینده مشکلی نداشته باشند یا در طول روز احساس راحتی بیشتری کنند، از کفش های طبی استفاده میکنند. تمامی این موارد منجر به این حقیقت میشود که در انتخاب کفش طبی باید دقت لازم را نمود تا از حفظ سلامت پاها مطمئن شد.
اکثر مردانی که به دنبال کفش های طبی هستند، مشکلاتی مانند دیابت، قطع عضو در ناحیه پا یا قسمتی از انگشتها، ناهنجاری در قسمت انگشت دارند؛ این افراد مستلزم پوشیدن کفش طبی هستند. کفش های طبی برای این افراد وظیفه اصلاح کردن انواع ناهنجاریهای بدن و الگوهای غلط راه رفتن را دارد. بیشترین هدف از ساخت کفش های طبی فراهم آوردن شرایط مطلوب برای ایستادن، راه رفتن و دویدن است.
کفش های طبی چگونه ساخته میشوند؟
یکی از مهمترین عوامل در کیفیت کفش طبی، مواد استفاده شده در ساخت آن است. کفشهای طبی اغلب از چرم طبیعی، فوم مخصوص و پلییورتان ساخته میشوند که دوام و راحتی را تضمین میکند. که تفوت آن با کفش معمولی اینگونه است:
- طراحی: کفشهای طبی با در نظر گرفتن ساختار پا طراحی میشوند.
- جنس: از مواد باکیفیتتر ساخته میشوند.
- عملکرد: پشتیبانی بهتری ارائه میدهند.
* ناگفته نماند در بازار ایران هم، برندهایی مانند نیکپا، کفش تبریز و کفش پاتن بهترین گزینهها برای خرید کفش طبی مردانه هستند.
کفش طبی مردانه برای چه کسانی ضروری است؟
- برای مردانی که کف پای صاف دارند؛ زیرا اگر از کفش طبی استفاده نکنند دچار کمر درد میشوند.
- برای مردانی که دچار دیابت هستند؛ تا انگشتان پای آنها احساس راحتی کند.
- برای مردانی که به تازگی دچار خار پاشنه شدهاند.
- کسانی که دچار زانو درد های متعدد هستند و در گذشته از کفش های غیر استاندارد استفاده کردهاند.
ویژگی های کفش طبی مردانه چیست؟
- کف کفش طبی باید کاملا متناسب با کف و قوس پا باشد.
- مهمتر از همه باید سبک، ضخیم و جاذب ضربه در قسمت پاشنه پا باشد.
- کفشهایی که کفی چوبی دارند، به هیچ وجه توصیه نمیشود؛ درمورد این کفشها هرچقدر هم ادعا بر طبی بودنشان باشد، بازهم مورد قبول نخواهد بود؛ چراکه کفش های با کفی چوبی، بیشتر پاشنه پا را آزار میدهند و باعث ایجاد درد در پا میشوند.
- کفش های طبی مردانه در قسمت پنجه باید فضای مناسبی برای انگشتان پا داشته باشند؛ انگشت پا باید در فضایی قرار گیرد که نه خیلی تنگ باشد تا انگشتان روی هم قرار نگیرند و نه به قدری فضای آزاد داشته باشد که نتواند ضربههای احتمالی را کنترل کند.
- رویه کفش طبی باید از جنس چرم باشد تا هوا را بطور صحیح منتقل کند.
- سطح داخلی کفش طبی باید یکنواخت بوده و قوسهای نرمی در درون آن موجود باشد. چنین کفشی در موقع راه رفتن فشار کمتری را به پوست وارد میکند.
- پوشیدن کفش طبی میتواند از آسیبهای مفاصل زانو و ستون فقرات جلوگیری کند و دردهای ناشی از فشار زیاد را کاهش دهد.
نتیجهگیری:
در نتیجه هنگام خرید کفش طبی به یاد داشته باشید که حتماً تمام ناهنجاری پاهای خود را با فروشنده در میان بگذارید و اگر کفش طبی را برای پیشگری از بیماریهای احتمالی تهیه میکنید، حتما به ویژگیهای بیان شده در بالا توجه داشته باشید. همچنین در هنگام خرید به فروشگاه های معتبر مراجعه نمایید زیرا اگر فروشنده آگاه نباشد، کفش مناسبی در اختیار شما نمیگذارد.
سوالات متداول
کفش طبی چه تاثیری بر کمر درد دارد؟
کفش طبی فشار روی کمر را کاهش داده و باعث بهبود حالت بدن میشود.
آیا کفش طبی مردانه برای استفاده روزمره مناسب است؟
بله، طراحی ارگونومیک آن راحتی لازم برای فعالیتهای روزمره را فراهم میکند.
چه موادی در کفش طبی استفاده میشود؟
چرم طبیعی، پلییورتان و فومهای مخصوص از مواد اصلی هستند.
آیا کفش طبی دوام بالایی دارد؟
بله، با مراقبت صحیح، کفش طبی عمر طولانی خواهد داشت.
چگونه کفش طبی مناسب انتخاب کنم؟
به کیفیت مواد، راحتی و اندازه مناسب توجه کنید.