بوربری، Burberry، از سوزاندن محصولات به فروش نرفته خود منصرف شد!
بوربری، Burberry، از سوزاندن محصولات به فروش نرفته خود منصرف شد! : بوربری، Burberry، تا ۳۱ مارس سال ۲۰۱۸ به ارزش ۲۸.۶ میلیون پوند (معادل ۳۷.۱ میلیون دلار) از محصولاتش را نابود کرده است. همچنین در سال ۲۰۱۷ این مقدار رقم ۲۶.۹ میلیون پوند بوده است. در ادامه مطلب با تیم وبلاگ نیازکو در ادامه این مطلب همراه باشید!
بوربری اکنون این اقدام خود را متوقف کرده است و احتمالاً محصولات فروش نرفته خود را به مؤسسه های خیریه (مانند Smart Works و U.K. organization) اهدا خواهد کند. این مؤسسه ها برای زنان بیکار لباس مناسب برای مصاحبه های کاری فراهم میکنند.
Burberry همکاری خود را با برند Elvis & Kresse ادامه خواهد داد. بیزینسی که با استفاده از تخلیه چرم از محصولات Burberry، محصولاتی مانند کیف، کمربند و اکسسوری های دیگر تولید می کند. همچنین آنها بخشی برای طراحی لباس هایی جدید از مواد تجدید پذیر راه اندازی کرده اند. به علاوه بخشی برای بازیافت لباس های قدیمی و تولید لباس جدید از آنها نیز ارائه شده است.
این کمپانی اعلام کرده است که دیگر از خز واقعی در محصولاتش استفاده نخواهد کرد. در حال حاضر نیز لباسهای خزدار این کمپانی مانند کت پشمی با یقه ای از خز روباه در سایت شرکت به قیمت ۲.۱۹۵ دلار به فروش گذاشته شده است.
مدیرعامل Burberry، مارمو گوبتی،Marco Gobbetti، در بیانه ای که به CNBC ارسال کرده بود، می گوید: “معنای لوکس مدرن، مسئولیت پذیری اجتماعی و محیط زیستی است. این باور، هسته ای برای Burberry و کلید موفقیت های ما در آینده است. با این حال ما ما متعهد و پایبند هستیم به اینکه همان خلاقیتی که در محصولاتمان داشتیم، در دیگر بخش ها نیز داشته باشیم”.
این اطلاعیه در تولد ۱۶۲ سالگی بوربری آمده است. گوبتی به هیئت مدیره شرکت فشار وارد میکند تا بتواند این شرکت را به یک شرکت مُد و فشن فوق لوکس (مانند برندهای Gucci و Hermes) تبدیل کند. همچنین او در ماه می اعلام کرد که سود خالص سالیانه کمپانی افزایشی ۲ درصدی داشته و به ۴۶۷ میلیون پوند (معادل ۶۰۴ میلیون دلار) رسیده است.
مدیرعامل بوربری که از جولای ۲۰۱۷ مسئولیت خود را به عهده گرفته است، طراح ایتالیایی به نام Riccardo Tisci را به عنوان مدیر خلاق خود در ماه مارس استخدام کرد. Tisci جایگزین Christopher Bailey شد؛ Bailey کسی بود که به مدت ۱۷ سال برای Burberry کار کرد و اولین کالکشن او در هفته مُد لندن در ۱۷ سپتامبر نمایش داده شد. این کمپانی لوگوی خود را نیز اصلاح کرده و آن را به TB تغییر داد. این تغییر از نام مؤسس این کمپانی (Thomas Burberry ) الهام گرفته شد.
Burberry تنها کمپانی ای نیست که کالاهایش را از بین میبرد. ریچمونت، Richemont، سازنده جواهرات و ساعت های لوکس برای برندهایی مانند کارتیر،Cartier، نیز گزارش کرد که کالای فروش نرفته اش را به ارزش ۴۸۱ میلیون یورو (معادل ۵۵۷.۲ میلیون دلار) از بین برده است. او علت این اقدام را جلوگیری از فروش با تخفیف محصولاتش در بازارهای ثانویه اعلام کرد تا کلاس کاری آنها پایین نیاید.