کفش طبی و راهکار تشخیص آن!

روش تشخیص کفش طبی

کفش طبی و راهکار تشخیص آن!

کفش طبی از جمله نیازهای ضروری برای استفاده روز های پر مشغله به شمار می‌رود. اما کفش طبی و راهکار تشخیص آن چیست؟ هر فردی با توجه به سبک زنگی خود به کفش راحتی و سبکی نیاز دارد. در ادامه به توضیح روش تشخیص و خرید یک کفش طبی مناسب می‌پردازیم. این مقاله با تلاش تیم تولید محتوای فروشگاه اینترنتی نیازکو تهیه و گردآوری شده است.

بعضی از افراد آن‌قدر به مُد اهمیت می‌دهند که دیگر مسائل مراقبتی و سلامتی را هنگام خرید کفش در نظر نمی‌گیرند. اما راحتی کفش یکی از فاکتورهای ضروری در انتخاب کفش است، چرا که کفش نامناسب در طول زمان علاوه بر پاها، به کمر و ستون فقرات آسیب جدی می‌زند.

راهکار تشخیص کفش طبی

نکاتی که هنگام خرید کفش طبی، باید توجه داشته باشید:

مرحله ابتدایی در هنگام خرید کفش این است که کفش را باید بپوشید و اگر پای شما در داخل آن احساس راحتی نکرد و یا قسمتی از آن پای شما را زد، حتماً از خرید آن منصرف شوید. نکته جالب توجهی که در این قسمت وجود دارد، اصرار فروشنده بر خرید کفش است که با وعده جا باز کردن کفش خیال مشتری را راحت می‌کند؛ اما باید دانست که اکثر کفش ها جنس‌شان به گونه‌ای نیست که مانند شلوار بعد از مدتی جا باز کند؛ حتی اکثر شلوارها هم با گذشت زمان گشاد نمی‌شوند!

کفش تنگ و نامناسب می‌تواند آسیب جدی به سلامتی‌تان برساند. پا ها، کمر و ستون فقرات انسان تحمل کننده تمام وزن بدن هستند؛ بنابراین وقتی تحت فشار زیاد باشند، راه رفتن، ایستادن و حتی نشستن فرد تغییر خواهد کرد. علاوه بر آن، این وضعیت نامطلوب باعث ایجاد درد در مناطقی از بدن مانند پشتی و گردن می‌شود.

دکتر «مایک اونیل» جراح و متخصص «ارتوپدی» معتقد است که هم کفش تخت و هم کفش های پاشنه دار زنانه اگر به مدت طولانی پوشیده شوند می‌توانند باعث بروز مشکلاتی شوند. او می‌گوید پاهای انسان برای پوشیدن چنین کفش هایی طراحی نشده‌اند.

به‌همین سبب در انتخاب کفش سعی کنید تنها جنبه زیبایی نداشته باشد بلکه از هر لحاظ مانع آسیب دیدن پای شما شود؛ مواردی مانند گرما، سرما و ناهمواری‌های زمین. مهم‌ترین موارد دیگری که باید در هنگام خرید کفش به آن‌ها دقت کرد، در لیست زیر آورده شده است:

موارد اضافی که باید در خرید کفش به آن دقت کنید!

•    در خرید کفش به بیماری و شرایط حاکم بر بدن خود توجه کنید. برای مثال بیماری هایی همچون دیسک کمر و خارپاشنه انتخاب را محدود می‌کنند.
•    اگر باردار هستید، کفش هایی را انتخاب کنید که به کمر و ستون فقرات شما آسیب نزنند چرا که در دوران بارداری سایز پا تغییر می‌کند؛ بنابراین باید در این دوران کفش های نرم و راحت پوشید.
•    همچنین بهترین زمان برای خرید کفش پایان روز است. در طول روز پاهای شما دما، فشار و استرس زیادی را تحمل کرده است و به همین دلیل برای انتخابی آگاهانه و شناسایی سایز دقیق پا، حتماً بعد از ظهر و انتهای شب خرید کنید.
•    کفش های بند دار و چسب‌دار بهتر از کفش های بدون بند هستند؛ زیرا بند و چسب می‌تواند فشاری را که کفش روی پا ها وارد می‌کند تا حدودی تنظیم کند.
•    بهتر است زبانه کفش آزاد باشد و دوخته نشده باشد؛ زیرا در این حالت هم پوشیدن کفش راحت‌تر است و هم تنظیم پخش فشار کفش بر روی پا بهتر صورت می‌گیرد.
•    نکته مهم دیگر دارا بودن انعطاف‌پذیری کف کفش‌ هاست. زیرا یک کفش مناسب باید قوس طولی مناسب داشته باشد؛ این امر بخصوص در افرادی که کف پای صاف دارند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
•    کفش‌های چرم طبیعی طبی مناسب‌ترین جنس کفش را دارا هستند چرا که در کفش چرمی انتقال هوا بین پوست و خارج از کفش برقرار می‌شود. اما کفش‌هایی که جنس آن‌ها صد در صد پلاستیک است، باعث ایجاد عرق در پا شده و با جلوگیری از جریان هوا، زمینه بروز اختلالات و ناهنجاری‌های پوستی را ایجاد می‌کند.

نظر خود را بنویسید